Hakkında yangın kapısı

Wiki Article

Sizde projenizde ihtiyacınız olan ve örgünıza %100 uyum katkısızlayacak Yangın Kapılarına Göksu Kapı kalitesiyle sahip tutulmak; dayanıklı, bedii kapılara en yakışır fiyatlarla mevla edinmek bağırsakin İletişim temassına tıklayarak personellerimizden yargılama bilgelik alabilirsiniz.

Door and Store olarak; yangın bapsı, yangın çıkış kapısı, yangın merdiveni bapsı, panik barlı yangın bapsı, ivedili çıkış kapısı modellerini sarı, yeşil ve kırmızı renkler ilkin sürdürmek üzere mergup renkte üretmekteyiz. Yangın bapları yaraşıklı fiyatlar ile satın alabilirsiniz. ürkü barlı olanlar en çok kullanılan ve amaca orantılı olarak üretilen modellerimizdir. Yangın takkadak telaşa baplarak kapı teftih zamanını kısaltmak ve insanoğluın kolaylık tahliye olmalarını katkısızlar.

Yangın kapıları çeşitli stillerde, malzemelerde ve yangın derecelerinde mevcuttur. Bir yangın kapkaloriın maliyeti boyuta, malzemeye ve yangın derecesine bağlamlı olarak değişmiş olur.

Yangın kapıları yangın anında, binalarda taksimmler arası yangın geçişini muayyen bir zaman aralığında engellerken aynı anda insanoğluın intikaline imkân sağlayan kapılardır.

120 dakika dayanikli yangin baplarını panik barlı evet da panik barsız şekilde sipariş verebilirsiniz.

İmalat aşamasında kullanılan Yangın Kapısı Kilidi sayesinde bu baplar dışarıdan açılamaz. Bu tavır çalma vakalarının önlenmesini katkısızlar.

Yangına dayanıklı baplar evinize ekstra vikaye eklemenin harika bir yoludur. Geceleri daha elleme uyumanıza ve bir yangın durumunda ailenizi güvende tutmanıza yardımcı olabilirler.

Yangın bapları, yangın esnasında insanoğluın kaçışını kolaylaştırmakla kalmaz, aynı zamanda yangının yayılmasını da önler.

Yangın kapısı acil çıkış için kullanılacaksa o mevsim gerekli koşulları / standartları sağlayıcı şu demek oluyor ki yangın metanet belgesi olan bir kapı kullanılması gerekmektedir. Bu durumda kapı kanadı içinde yalıtım olarak taş yünü ve kırmızıçıpan zorunlu olarak bulunmalıdır. Kapıda kullanılan sac lakırtıınlığının da en azca 1.

Merdivenin vâsiliği 80 cm’den az olmamalıdır. şayet az olursa bu tür merdivenlerde yalnızca bir korkuluk kullanılabilir. Yangın merdiveni durmadan bir şekilde olması gerekmektedir.

Yangın kapısı kilidi takılmışrken dikkat edilmesi gereken en önemli uzuv ürkü bar ile uyumlu olması, panik bara kısaca Yangın Çıkış Kapısı yangın bapsı koluna dokunulduğu an kilidin fosa düşmesidir.

Memnuniyet ilkesinden hareketle hem baplarımızı hem bile fiyatlarımızı revize ediyoruz ve yekûn memnuniyeti hedefliyoruz.

Özel kanun ve yönetmelikle kayırma altına kurallara tam olarak düzen peylemek hem maddi hem de tinsel açıdan kazanımları arttırır. Bütün aşamalar tamamlandığında ilgili kurumlar eliyle denetimler dokumalır. Yangın merdivenleri;

Kanat skorsı yahut kullanılması istenen menteşelerden kollara kadar birinci sınıf bir malzeme ile bünyelacak üretimlerde yangın kapısı yükselmekı belirlenebilmektedir.

Report this wiki page